Měna
  • Česká koruna Kč
  • Euro €
732 710 705
  • Přihlásit
ANACONDA MAGIST boilies

ANACONDA MAGIST JAHODA a TYGŘÍ OŘECH

Ne nadarmo se říká, že štěstí přeje připraveným, ale mě se to celý rok úspěšně vyhýbalo. Dá se říci, že rybami žiji a hodně času trávím u vody, ale prostě v roce 2021 se mi velká ryba prostě vyhýbala. Tam kde kolegové dělali ryby přes 15kg tam jsem já nezavadil o kapra přes 10kg a moje frustrace tak začínala pomalu stoupat, ale to jsem ještě netušil co se chystá. V pozdějším podzimu nás s kolegy kamarád Jirka pozval na oslavu jeho kulatých narozenin na náš společný oblíbený revír. Prostě jak to bývá chytačka a nějaké to popíjení s kamarády. Vzhledem k okolnostem a počasí se spíš nabízelo to popíjení, ale jak jsem říkal štěstí přeje připraveným.

Shodou okolností se mi podařilo získat pár kuliček od nového boilie ANACONDA MAGIST JAHODA a TYGŘÍ OŘECH. Po představení těchto kuliček na podzimním For Fishing jsem byl opravdu moc zvědavý jak budou fungovat a obzvláště ve studenější vodě, protože na pohled vypadaly opravdu dobře a ta vůně je skutečně omamná.

ANACONDA MAGIST JAHODA a TYGŘÍ OŘECH

Protože už voda byla poměrně studená tak jsem zvolil strategii přesného krmení na jedno místo s menším počtem kuliček. Většinou se jednalo jen o tři až čtyři hrstě a dokrmoval jsem jen při opětovném zavážení.

K mému úžasu na sebe nenechaly záběry ani moc dlouho čekat a ryba chodila opravdu pravidelně cca po jedné hodině, ale bohužel velikost opět nepřesahovala oněch 10kg, takže moje radost byla trošku rozporuplná – ryba sice spolupracuje, ale jak se prokousat k nějaké větší a pak mě to trklo – zkusíme novinky a uvidíme co se bude dít. Na jeden prut putoval Magist Tygří ořech a na druhý voňavá Jahůdka.

Záběry na sebe opět nenechaly dlouho čekat, ale velikost ryby se neměnila. Začínal jsem být malinko bezradný a řekl se že se asi začnu věnovat oslavě. Když se rozjel cca po hodině prut s tygřím ořechem, říkal jsem si „No jo zase nějaký dorostenec“, ale již v půlce zdolávání se ukázalo, že ryba rozhodně bude patřit do jiné váhové kategorie. Když se poprvé objevila u břehu, tak se mi zatajil dech, krásně vybarvená ocasní ploutev se zaleskla v podzimním sluníčku a mávla na mě jako by říkala „Pojďte pane budeme si hrát“ a taky že jo, protože začal ten správný koncert a každý kdo měl kdy takovou rybu na prutě mi dá za pravdu, že ty finální výpady před vylovením opravdu stojí za to.

Po dlouhých dvaceti minutách a pěti okousaných nehtech se mi podařilo rybu podebrat a uložit na podložku. Byla opravdu nádherná a krásně vybarvená, ale mě zajímalo jediná a v myšlenkách mi hrála jediná věc – váha, váha, váha…. Ta se nakonec zastavila na krásných 20kg a to bylo něco co jsem opravdu nečekal. To nejlepší však přišlo druhý den, kdy si na tu krásně voňavou jahůdku došlápl kapřík ještě o kilogram těžší a já si tak stanovil svůj nový osobák na 21kg.

Kamarád sice slavil životní jubileum, ale já v ten den oslavil rybářské nebe a přízeň Svatého Petra, který mi tak vynahradil celý rok nezdarů a rybářské průměrnosti.

Za Anaconda Czech Team Venda Bártík

 

KUPTE VÍCE A
PLAŤTE MÉNĚ

Výhodější ceny při nákupu již od čtyř kusů. Sleva od 5 % a doprava zdarma při nákupu nad 2 000 Kč. MEGA slevy při nákupu na celé kartony.

Více informací