Měna
  • Česká koruna Kč
  • Euro €
732 710 705
Dárek pro rybáře

Dárek pro rybáře nejen na vánoce - Průvodce výběrem

Blíží se Vánoce, a to je čas pro nákup vánočních dárků pro rybáře. V článku najdete několik tipů na rybářské vánoční dárky. Abychom vám pomohli, vytvořili jsme pro Vás průvodce výběrem.

Výběr dárku pro rybáře může být riskantní, pokud sami nejste rybářem. Ale nebojte se, máme pro Vás tipy na dárky z našeho e-shopu, které nevyžadují žádné zvláštní znalosti o rybaření, a budou se skvěle hodit každému rybáři.

Klasické dárky pro rybáře

  • Dárkové sady prutů a navijáků
  • Dárkové poukazy
  • Rybářské sady nástrah
  • Rybářské pruty
  • Rybářské navijáky
  • Klobouky a čepice
  • Rukavice
  • Ponožky
  • Svetry a bundy
  • Košile a trička
  • Rybářské vesty

to je klasika, ale neriskujte. Nevhodně vybrané oblečení, nebo tričko s "vtipným" nápisem rybáře moc nepotěší u nevhodně vybraných prutů nebo navijáků to platí dvojnásob.

Naše tipy na dárky, se kterými neuděláte chybu

 

Přenosná udírna

Přenosná udírna a k tomu bukové piliny na uzení, které dodají rybám specifickou chuť. Speciálně určeno pro uzení ryb.

Přesnosná udírna

Tašky a batohy

Nic se nevyrovná velké tašce, aby měl rybář všechno své vybavení na jednom místě.  Ideální praktické tašky a batohy u nás nakoupíte i v maskovaném designu. Na výběr máte voděodolné provedení, které zaručuje bezpečné uložení rybářského vybavení. Součástí vybraných tašek jsou organizéry na návazce, organizační boxy i dózy na nástrahy.

Rybářská taška

Váha na ryby

Na velikosti záleží. S pomocí přenosné digitální váhy snadno zjistíte, jak velký je váš úlovek. Máme v nabídce i spolehlivé analogové váhy pro ty, kteří zle pochodili s vybitou baterkou digitální váhy. Díky velké ručičce na přední straně můžete rychle zjistit hmotnost ulovené ryby. Jednoduchý a odolný mechanismus, který nevyžaduje výraznější starostlivost. Vybrané váhy mají zabudované i měřící pásmo nebo teploměr.

Váha na ryby

Čelovka na ryby

Pokud přicházíte na ryby za svítání, budete si muset posvítit na cestu s rukama plnýma rybářského vybavení. Vyberte si čelovku, která pohodlně osvítí vše, kam se podíváte. Čelovka je skvělým nástrojem pro rybáře, kteří chtějí mít volné ruce. Čelovka je také základní pomůckou nočního rybolovu. Čelovky jsou opatřeny praktickými funkcemi, což je činí užitečnými k využití v rybolovu i při každodenních činnostech. U nás najdete čelovky s možností nastavit intenzitu i barvu světla.

Čelovka na ryby

Kvalitní rybářské brýle

Každý rybář potřebuje sluneční brýle díky neustálému boji s odrazy slunce od vodní hladiny a oslněním. Je úžasné, jak moc dokáží kvalitní rybářské brýle zlepšit schopnost zpozorovat ryby ve vodě. Vyberte si u nás kvalitní sluneční brýle s polarizačními skly. Nezapomínejte, že polarizovaná skla chrání oči před škodlivými slunečními paprsky.

rybářské brýle

Filetovací nože na filetování ryb

Čištění a filetování ryb není zábava pro většinu lidí, kteří to nedělají každý den. Nejlepší způsob, jak si čištění a filetování ryb ulehčit je mít dobré a ostré nože. Přesně takové nože máme v nabídce. Při použití ostrých nožů, určených pro filetování ryb je vidět ten rozdíl mezi rozdrcenými rybami a čistými filety, které se rychle a snadno oddělují od kosti. Filetovací nože jsou dobrou alternativou do kuchyně, k rybolovu, nebo k výrobě nástrahových filet z malých ryb.

Filetovací nože

Dětský rybářský prut se světélkujícím navijákem Flashlight Stick

Na konec hit sezóny. Absolutní novinka na trhu, kterou ocení především děti a ženy. Díky jasným barvám a barevným světelným efektům, za které mohou LED umístěné přímo v navijáku a které při otáčení blikají, jsou pruty a navijáky Flashlight Stick naprosto jedinečné a speciální. Pokud se bojíte, že naviják přestane po nějaké době svítit, váš strach není na místě. Světlo totiž nepotřebuje žádnou baterii, naviják funguje jako dynamo, které vyrábí elektřinu a ta rozsvěcí LED. Na výběr v sekci akce a výrodej v několika barvách.

Flashlight Stick

Mnoho zajímavých dárků najdete také v sekci Akce a výprodej. Prohlédněte si nabídku.

KÚPTE VIAC A
PLAŤTE MENEJ

Výhodnejšie ceny pri nákupe už od štyroch kusov. MEGA zľavy pri nákupe na celé kartóny.

Viac informácií